Start een eigen FleetSharing wagenpark

Bij onze klanten, maar ook bij particulieren, zien wij de trend dat het bezit van een auto ondergeschikt wordt aan het gebruik. Men hoeft niet zozeer een eigen auto, als er maar een beschikbaar is wanneer men die nodig heeft. Een andere trend is een groeiend bewustzijn van de hoogte van autokosten en de wens die terug te dringen. Fleet Loqater kan u helpen op beide ontwikkelingen in te spelen door uw wagenpark flexibeler en efficiënter in te zetten.

Zo kunt u (een deel van) uw wagenpark inrichten met pool-auto’s. Deze kunnen aan een aantal medewerkers beschikbaar worden gesteld waarbij Fleet Loqater zorgt dat zij de auto met een tag (digitale sleutel), bedrijfspas of een smartphone app kunnen openen. De bestuurdersidentificatie en alle gegevens omtrent het gebruik worden hierbij automatisch bijgehouden.

Verbeterde techniek

De verbeterde – en in prijs sterk gedaalde! – moderne telematicatechnieken maken FleetSharing voor elke onderneming implementeerbaar en betaalbaar. Door de vraag van uw onderneming naar mobiliteit zorgvuldiger af te stemmen op het aanbod, dringt u de stilstand van uw voertuigen terug en heeft u minder voertuigen nodig. En dat scheelt kosten! Geen wonder dat FleetSharing door steeds meer bedrijven, gemeenten en verhuurbedrijven wordt toegepast. Een dergelijk autoplatform is ook zeer geschikt voor ondernemingen die hun medewerkers een mobiliteitsbudget ter beschikking stellen.

Fleet Sharing turn-key opgeleverd

Met Fleet Loqater beschikt u over één aanspreekpunt voor al uw vragen. Van de inbouw van de apparatuur (door ervaren installateurs) tot de levering van de software. Hierbij behoort ook het reserveringssysteem voor uw FleetSharing auto’s. Voor dit onderdeel werken we samen met ervaren partijen als MyWheels, Fleetster en Topdesk.