Invullen contract

Onderstaand formulier kunt u invullen voor het aangaan van de overeenkomst met Fleetloqater.

  1. Kies uw type overeenkomst (Meer informatie over onze abonnementen vindt u hier*)
  2. Vul alle gevraagde gegevens in
  3. Controleer de ingevulde gegevens en, indien akkoord, verzend uw aanmelding
  • Wij vinden het fijn als we u op de hoogte kunnen houden door middel van een nieuwsbrief met relevante informatie. Zo bent u snel op de hoogte als er bijvoorbeeld iets wijzigt in ons aanbod.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alleen de door Fleet Loqater aangewezen inbouwpartners zijn gerechtigd de systemen (FleetBox) van Fleet Loqater in te bouwen. Dit om de kwaliteit van de inbouw te waarborgen zodat op de ingebouwde systemen 2 jaar garantie verleend kan worden. Alle gepubliceerde prijzen zijn exclusief BTW.

Elk abonnement wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en wordt na afloop hiervan telkens met 1 jaar stilzwijgend verlengd. De abonnementen worden per maand gefactureerd uitsluitend door middel van automatische incasso.

Op deze overeenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56.830.882. Op aanvraag zenden wij u deze uiteraard toe.
Dit ingevulde formulier wordt verstuurd naar support@fleetloqater.com en u ontvangt een kopie op het ingevulde email adres.