Drie modules. Dus ook de ideale voor u!

De ene onderneming is de andere niet. Wat is uw behoefte? Fleet Loqater stelt u in staat díe diensten af te nemen die voor u van belang zijn. Dat doen we met een handige opbouw van onze dienstverlening in vier modules die per module meer features en services bevatten. Van Fleet Basis tot Fleet Premium. De modules zijn zo samengesteld dat er voor elke klant (van klein tot groot) een module is, die bij de bedrijfsvoering past. Daarbij zijn de modules desgewenst uit te breiden met add-ons. Ook kunt u, wanneer u gaandeweg het nut van Fleet Loqater leert waarderen, uw bestaande module opwaarderen.

Vraag een offerte aan

Ja, mijn interesse is gewekt, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

De verschillende services toegelicht

Europese dekking

Fleet Loqater garandeert Europese dekking. Ideaal voor klanten die veel in het buitenland rijden want hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook is de informatie altijd en overal beschikbaar.

Real time volgen

Bij Fleet Loqater krijgt u real time inzage in uw wagenpark. Uw voertuigen worden hierbij geprojecteerd in Google Maps. Deze kaart biedt u diverse opties om de voor u ideale weergave te kiezen. Real time verkeersinformatie en zelfs het actuele weer behoren tot de mogelijkheden.

Start-Stop adressen

Fleet Loqater laat u eenvoudig zien wanneer een voertuig start en stopt. Wij tonen het vertrek -en aankomstadres, de vertrek-en aankomst tijd, de snelheid en de afgelegde afstand. U kunt desgewenst elke willekeurige rit als animatie afspelen.

Privé-Zakelijk

Met een privé-zakelijk schakelaar kunnen ritten heel eenvoudig als privé dan wel zakelijk worden aangemerkt. Privé ritten worden hierbij afgeschermd waardoor de Fleet Manager geen bestemmingen te zien krijgt. De rapportages van Fleet Loqater verzekeren u van een sluitende kilometerregistratie conform de richtlijnen van De Belastingdienst.

Gratis App

Fleet Loqater biedt klanten een gratis app voor Android, IOS en Windows om de fiscale kilometerregistratie goed te managen. Deze applicatie is alleen geschikt voor vaste berijders van een voertuig. Uiteraard worden eventuele aanpassingen, die uw berijder doorvoert in de app altijd gesynchroniseerd met uw fleet account.

Zone-afbakening

Zones zijn elektronische ‘hekwerken’ waarmee u zelf een gebied of plaats in verschillende vormen kunt afbakenen. Wanneer een voertuig zo’n zone binnenkomt of verlaat, ontvangt u (of wie u maar wilt) hiervan een melding. Zone-afbakening is nuttig voor bedrijven die projecten voor derden uitvoeren en aan hen de uren of kilometers moeten toeschrijven. Daarnaast kunnen zones uit veiligheidsoverwegingen worden ingesteld.

Draaiuren

Wat zijn precies de draaiuren die uw voertuigen of machines maken? Met natte vingerwerk is niemand gediend. U zou hierdoor de verkeerde kosten kunnen doorberekenen, maar ook voor uw onderhoudsplanning is deze kennis van belang. In de praktijk blijkt dat het aantal draaiuren steevast te laag wordt ingeschat.

Werkroosters

U kunt werkroosters maken en aan voertuigen toewijzen. Zo kunt u bepalen hoe efficiënt uw voertuigen worden gebruikt en of er buiten de opgegeven werktijden ongeautoriseerd gebruik van wordt gemaakt. Stel, u wilt niet dat uw medewerkers na zessen en in het weekend het bedrijfsvoertuig gebruiken. Het werkrooster waarschuwt u per mail of SMS wanneer hiervan toch sprake is. Zo kunt allerlei gebeurtenissen selecteren in het werkrooster.

Rapportage

De beheersbaarheid van uw logistieke stromen en vervoerskosten staan of vallen met relevante data. Fleet Loqater biedt een bijzonder goede rapportagemodule die veel standaard rapporten kent. U hoeft slechts eenmalig de parameters in te stellen waarna elk rapport automatisch op een door u gewenst moment aan u wordt gemaild. In Excel, PDF of CSV.

Snelheidsmonitoring

Een van uw voertuigen krijgt een boete voor te hard rijden. Was dit een ongelukkig incident of het topje van de ijsberg? Fleet Loqater vertelt het u want van elk voertuig worden de rijsnelheden bijgehouden.

Privacy

Fleet Loqater krijgt heel veel data binnen van verschillende klanten. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met de verzamelde gegevens. Al deze gegevens worden beveiligd opgeslagen in de meest moderne datacentra van Nederland. Zij voldoen aan alle eisen betreft wet-en regelgeving en zijn eveneens gecertificeerd. Fleet Loqater zal nimmer deze gegevens aan derden doorspelen want wij respecteren de privacy van onze klanten en haar bestuurders. Fleet Loqater committeert zich aan de Privacy Gedragscode Keurmerk Ritregistratiesystemen. Bekijk hier de Privacy Gedragscode

Startonderbreking op afstand

Verhuur- en shortlease bedrijven hebben nog wel eens te maken met klanten die niet of steevast te laat betalen. Hun auto’s voorzien wij van een startonderbreker waarmee de auto op afstand stil kan worden gezet. Als waarschuwing of ten behoeve van een terughaalactie. Zo blijft u te allen tijde de baas over uw bezit. Ook bij diefstal biedt een startonderbreker uitkomst!

Chauffeursidentificatie

Tegen een minimale investering weet u precies welke berijder op welk voertuig rijdt. Hierbij krijgt het voertuig een klein kastje (de ID-herkenner) en elke berijder zijn eigen tag (plastic sleutel). Even de sleutel tegen het kastje drukken en Fleet Loqater registreert de berijder en koppelt de rij-informatie aan hem.

Brandstofdiefstal

Het komt helaas regelmatig voor dat brandstof uit bedrijfsauto’s wordt afgetapt. Dat is niet alleen vervelend vanwege de kosten maar ook vanwege het feit dat u dan waarschijnlijk een slecht willende medewerker in dienst heeft. U kunt deze ongewenste situatie zo snel mogelijk keren dankzij sensoren die u op de hoogte houden van het brandstofniveau. Bij een snelle daling hiervan ontvangt u meteen een melding.

Archivering gegevens

Desgewenst bewaart Fleet bewaart tegen een geringe vergoeding al uw gegevens op gecertificeerde servers of in de Cloud. Handig, in geval u deze ooit zou moeten overleggen aan derden. Dit betreft vertrek- en aankomsttijden en adressen (alleen van de zakelijke kilometers!), afgelegde afstand, snelheden, eventuele omrij kilometers en opmerkingen die bij ritten zijn gemaakt.

Precies wat u nodig heeft!

Fleet Loqater stelt u in staat om precies die diensten af te nemen die voor u een duidelijke meerwaarde hebben.