Over ons

Fleet Loqater biedt telematicaoplossingen voor wagenparken in het MKB en MKB+. Juist deze doelgroep verlangt no nonsense ‘gereedschappen’ die de competitieve slagkracht van de onderneming aantoonbaar vergroot. Die verwachting willen wij overtreffen. Altijd en voor elke klant. Door een stap verder te gaan in maatwerk, ontzorging, prijs-kwaliteitverhouding en innovatie. Vanuit de sterke overtuiging dat het altijd beter kan, hebben wij de drive om continue te bouwen aan een onderneming die de klant echt centraal stelt. Zodat u úw klant weer centraal stellen kunt.

Vooroplopen. Samen met u.

Wij geloven in de mogelijkheden van telematica. Daarom vinden we niets leuker dan u een transparant beeld te schetsen van de vele mogelijkheden die u ten dienste staan. Persoonlijke begeleiding met alle aandacht voor uw specifieke situatie is dan ook vanzelfsprekend onderdeel van onze werkwijze. Zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Voor elke branche

In elke onderneming die gebruik maakt van bedrijfsauto´s kan een voertuigvolgsysteem een positieve bijdrage leveren aan het rendement. Fleet Loqater bedient dan ook zeer uiteenlopende branches, met allemaal hun eigen specifieke kenmerken en wensen. De gekozen features of diensten variëren dan ook van basaal tot zeer uitgebreid. Bekijk een aantal branches die zeer actief gebruikmaken van onze producten en diensten.

koerier

transport

bouwnijverheid