Uw voordelen

Waarom zou u investeren in Telematica? Omdat dit talloze voordelen biedt. Voor elke ondernemer of bedrijf zijn de voordelen verschillend. Voor de een ligt de nadruk op rittenadministratie en fiscale bijtelling, de ander wil inzage in de bewegingen van het wagenpark. Weer anderen willen weten welke chauffeur rijdt op welk voertuig en verzekerd zijn van een juiste doorbelasting van de kilometers naar de klanten. Ook laadruimtebeveiliging of melding van brandstofdiefstal kunnen argumenten zijn om te kiezen voor Fleet Loqater. Maar wat al deze voordelen gemeen hebben, is dat ze uw werkdruk verlichten, uw bedrijfsvoering kosteneffectiever maken en uw service verhogen.

Locatiebepaling

Volg uw wagenpark real time zonder zelf maar een positie te hoeven opvragen. Het platform laat de verplaatsingen van al uw voertuigen live zien. Daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen! Gebruiksgemak staat bij Fleet Loqater voorop!

Tijdbesparing

Wordt er op tijd geleverd? Is de monteur op tijd bij de klant? U weet het. Zonder handmatige administratie maar compleet geautomatiseerd. Eén keer uw voorkeuren instellen en u krijgt de data overzichtelijk in uw mailbox, in de door u gekozen frequentie en een door u gekozen bestand (Excel, PDF of CSV).

Maatwerk

Fleet Loqater levert niet alleen standaard producten en diensten maar desgewenst ook maatwerk. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een koppeling ziet met uw planningsoftware. Of dat u heel specifieke informatie wilt ontvangen. Geen enkel probleem, we regelen het!

Betrouwbaar

Wanneer u kiest voor een voertuigvolgsysteem van Fleet Loqater dan moet u daar ook 24/7 op kunnen vertrouwen. Wij werken daarom uitsluitend met hardware van gerenommeerde Amerikaanse merken. Onze jarenlange ervaring wijst uit dat we hierin de juiste partners hebben gevonden. Betrouwbaarheid is voor ons belangrijker dan een snelle voordeelaanbieding.

Gebruiksgemak

Het beste systeem is het systeem dat ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Zodra iets te ingewikkeld is, haakt men af. Daarom heeft Fleet Loqater een platform ontwikkelt dat u intuïtief bedient. Waardoor werken met een voertuigvolgsysteem ook gewoon leuk wordt. In een ommezien maakt u zelf gratis rapportabonnementen aan met daarin de voor u relevante data. Deze worden automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks naar uw emailadres gestuurd. Eenmaal ingesteld hoeft u daar niets meer voor te doen.

Uitstekende service

Iedereen belooft een uitstekende service. Maar wordt u in de praktijk wel snel geholpen en zijn de oplossingen adequaat? Van wat wij horen in de markt, blijkt aandacht toch vaak een sluitpost. Wij willen ons hierin graag onderscheiden en doen er alles aan om u te verrassen met een service waar u blij van wordt.

Snel rendement

Uit ervaring weten we dat een voertuigvolgsysteem van Fleet Loqater het rendement van uw bedrijfsvoering direct verhoogt. Veel van onze klanten gaven aan hun investering in Fleet Loqater binnen 6 tot 8 maanden te hebben terugverdiend. Sommigen zelfs nog sneller! We rekenen graag met u uit wat uw terugverdientijd kan zijn.

Sluitende ritregistratie

Niets is vervelender dan een rittenadministratie die niet sluitend is. Fleet Loqater heeft het proces zo ingericht dat systeemfouten niet voorkomen en de kans op menselijke fouten tot het absolute minimum is teruggebracht. Het resultaat? Een rapportage die voldoet aan de eisen van De Belastingdienst.

Privacy

Fleet Loqater krijgt heel veel data binnen van verschillende klanten. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met de verzamelde gegevens. Al deze gegevens worden beveiligd opgeslagen in de meest moderne datacentra van Nederland. Zij voldoen aan alle eisen betreft wet-en regelgeving en zijn eveneens gecertificeerd. Fleet Loqater zal nimmer deze gegevens aan derden doorspelen want wij respecteren de privacy van onze klanten en haar bestuurders. Fleet Loqater committeert zich aan de Privacy Gedragscode Keurmerk Ritregistratiesystemen. Bekijk hier de Privacy Gedragscode

kostenbesparing_fleetloqater_100x100

Daarom Fleet Loqater

Samenwerken met Fleet Loqater biedt ondernemers talloze voordelen. De belangrijkste zetten we hier kort op een rij.

  • Fleet Loqater committeert zich aan de Privacy Gedragscode Keurmerk Ritregistratiesystemen
  • Voorkom naheffingen van De Belastingdienst
  • Identificatieservice: wie rijdt in welke auto?
  • Een gratis app voor Android, IOS en Windows ter ondersteuning van uw fiscale kilometerregistratie (per 1 mei beschikbaar)
  • Overzichtelijk urenmanagement
  • Voorkom discussies met uw opdrachtgevers door betrouwbare rittenadministratie
  • Weet waar uw voertuigen zijn en hoe hard ze rijden
  • Automatische en overzichtelijke rapportage van gebruik, onderhoudsintervallen, kilometerstanden en andere relevante zaken.